Cobrapspen 30 jaar*Alle velden zijn verplicht.GastenboekVolledige naam


Bericht
 • " WOUW,dat was inderdaad ook onze reactie !!! Zoals jullie daar stonden als familie heel spontaan en intiem maar toch voor 700 mensen, dat was groots. Luici en Denise, jullie hebben iets geweldigs op de kaart gezet! We hebben genoten van een interessante leuke groep mensen, een geweldig optreden en voortreffelijk eten a la Castalioni. Het is niet vaak gebeurd dat een station werd gebouwd zodat we naar een feest konden komen. We genieten nog elke keer na,als we langs Halfweg rijden met het verlichte Sugar City. Veel dank en vlug tot ziens Laurens en Marianne. . "
  ~~Laurens en Marianne Wehme
 • "Beste Luigi, Jammer genoeg kon ik niet bij het feest zijn. Het filmpje heb ik uiteraard wel bekeken. Proficiat, bijzonder goed! Wat je daadwerkelijk in de stad en elders, allemaal gerestaureerd hebt, daar past maar één reactie op: dank! Een goede voortzetting toegewenst, Erik Haverkorn"
  ~~Erik Haverkorn
 • "Een waar spektakel met je warme familie, fenomenale locatie, prachtige film en spetterend feest. Fantastisch dat we erbij mochten zijn! Wij hebben genoten en wensen jullie en Cobraspen alle succes toe voor de volgende 30 jaar!"
  ~~Eelco & Carola
 • "Geweldig goed feest, en mooi zo de hele familie bij elkaar te zien. Nog vele succesvolle jaren. Liefs en groeten, Huub en Jetske Sterkenburg"
  ~~Huub Sterkenburg
 • "Dank dat wij aanwezig mochten zijn bij dit groot festijn! Veel bewondering voor Luigi en Denise wat jullie in 30 jaar hebben gerealiseerd. Bloed, zweet en tranen, maar ook een hoop lof en respect, echt fantastisch. Op naar de volgende 30 . . "
  ~~Nicole Post, Maarten Jans

Lees meer